avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ridicarea alocatiei de stat pentru minor domiciliat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ridicarea alocatiei de stat pentru minor domiciliat în străinătate

Este posibilă continuarea ridicarii alocatiei de stat minor aflat în străinătate de mulți ani nascut in țară fără sa se fi scolarizat vreodată în România? Nu se solicita oare părintelui titular nici o adeverinţa de școlarizare a copilului minor? :(
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
krisszz21, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - alocație pentru minor Anca dietrich Anca dietrich Am un băiețel născut in Germania in vărsta de 2,5 ani! Am locuit mai mulți ani acolo,acum am venit acasă din motive familiare! Am cerut documentul din ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru minor la iesirea din tara si obtinerea certificatului de nastere in strainatate anutsa22 anutsa22 Buna ziua am si eu o neelamurire , intrebarea suna in felu urmator : Daca unui copil nou nascut i se permite sa iasa din Romania si ce documente ii ... (vezi toată discuția)
Pasaport in strainatate pentru minor ddoraly ddoraly buna.asi dori sa va intreb daca ma aflu in strainatae cu fiul mey=u si pasaportul lui expira cum asi putea sa reinoiesc pasaportul de aici?tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)