avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa-mi recuperez ani de ucenicie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa-mi recuperez ani de ucenicie

Buna ziua,am fost la SC.CO.ELBA .SA unde am lucrat si am facut ucenicia la locul demunca 1970/1973 in arhiva anilor mentionati spun ca nu gasesc nici un document sa ateste ucenicia si plata bursei care a crescut în fiecare an.CUI trebue sa ma adresez/?înseamna ca cei 3 ani neau dat bani din buzunar la cei 25 elevinu din caseria Fabrici
Cel mai recent răspuns: Trandafir12 , utilizator 18:59, 23 Februarie 2016
Trandafir12 a scris:

Buna ziua,am fost la SC.CO.ELBA .SA unde am lucrat si am facut ucenicia la locul demunca 1970/1973 in arhiva anilor mentionati spun ca nu gasesc nici un document sa ateste ucenicia si plata bursei care a crescut în fiecare an.CUI trebue sa ma adresez/?înseamna ca cei 3 ani neau dat bani din buzunar la cei 25 elevinu din caseria Fabrici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala Trand12 Trand12 Buna ziua ucenicia la locul de munca se considera vechime in munca am termina tscoala in 1973 curs comasat3 ani 1970 -1973 .Trei luni scoala in fiecare an ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a ii-a de munca DAN BUTARU DAN BUTARU Am lucrat timp de 35 de ani, din care 19 ani intr-o fabrica de postav ca tesatoare,meserie care se incadreaza conform normativelor in grupa a II-a de munca,in ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Vin cu rugamintea de a ma ajuta in problema pensionarii mele.Sant nascut in 19 iunie 1955.Am lucrat in perioada 6 Ian.1973-30 Iun.1990si 4 Iul ... (vezi toată discuția)