avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu firma

Buna ziua,
Daca firma este numai dizolvata se mai plateste impozit pe sediu ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Liliacroz , utilizator 19:31, 21 Februarie 2016
Dizolvata de cand?
Buna ziua,
Dizolvata din 06.2010
Firma inceteaza prin dizolvare insa efectele se produc la data radierii din registrele publice in care a fost inscrisa, respectiv din registrul comertului. Din 2010 si pana in prezent nu s-a pronuntat radierea? Daca nu s-a dispus radierea, nu puteti opune dizolvarea, asa incat firma inca figureaza inclusiv cu sediu. Insa presupun ca au fost parcurse toate etapele: dizolvare, lichidare, radiere. Corect sau nu?
Corect ...dar
Cereea de radiere si tot dosarul(inclusiv platit taxa la monitorul oficial) pe data de 24.09.2010. Si in data de 16.02.2011 s-a dat rezolutie de RESPINGERE a radierii. Motivarea camerei de comert a fost...."a fost o greseala si trebue sa refaceti dosarul de radiere."..lucru ce l-am refuzat.
Eu ce sa va mai zic, doar sa ma repet cu ce am scris anterior:
efectele se produc la data radierii din registrele publice in care a fost inscrisa, respectiv din registrul comertului

Alte discuții în legătură

Sociatate comerciala Liliacroz Liliacroz S.C. SRL fara activitate din 2003 si fara datorii ---dizolvata din 06.2010 ...achitata taxa de radiere la monitorul oficial in 09.2010 --certificatul fiscal ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)