avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sociatate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sociatate comerciala

S.C. SRL fara activitate din 2003 si fara datorii ---dizolvata din 06.2010 ...achitata taxa de radiere la monitorul oficial in 09.2010 --certificatul fiscal din 09 2010 si camera de comert dau hotarare de respingere a cereri de radiere in 16.02.2011...Acum cu legea Legea nr. 152/2015 de ce nu a fost radiata din oficiul avand in vedere ca a fost greseala camerei de comert... sau ce as mai putea face pentru a scapa de acesta societate.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:13, 27 Februarie 2016
Dvs. trebuie sa duceti procedura pana la capat (nu se va rezolva din oficiu), iar cu privire la greseala "camerei de comert" trebuie sa cereti rectificare eroare sau ce este acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sediu firma Liliacroz Liliacroz Buna ziua, Daca firma este numai dizolvata se mai plateste impozit pe sediu ? Multumesc, (vezi toată discuția)
(ne)dizolvare + radiere srl activitate suspendata tobosarul tobosarul Buna ziua! ce risc daca nu dizolv(+radiez) un srl (infiintat 2006) cu activitate suspendata in mai 2009 (a expirat perioada de suspendare luna aceasta). ... (vezi toată discuția)
Este posibil ? CEOFIOFI CEOFIOFI M-am chinut citeva luni bune sa radiez o societate fara activitate din 2003....am reusit si am dus tot ce a u cerut pentru radiere...verificari..etc.toate ... (vezi toată discuția)