avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... obligativitate casa de marcat/emitere bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

obligativitate casa de marcat/emitere bon fiscal

Buna ziua

Imi spuneti, va rog, daca pt vanzare martisoare handmade trebuie casa de marcat . Ma intereseaza pt un PFA cu activitate principal 9003 (activitate de creatie artistica) si activitate secundara 4789 (comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri, piete ). Ma intereseaza pt vanzare in targ si in locuri special destinate de primarie pt vanzarea de martisoare.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriana_max , utilizator 12:13, 20 Februarie 2016
intocmai trebuie pentru ca emiteti bon fiscal pentru fiecare persoana fizica care achizitioneaza martisoare de la dumneavoastra
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)