avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... redeschiderea prin reluarea urmaririi penale bazata pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

redeschiderea prin reluarea urmaririi penale bazata pe art.93 alin 4 cpp

art.93 alin 4 cpp din legea 135/2010 poate fi invocat pentru redeschiderea urmaririi penale atunci cand s-a solutionat dosarul de catre parchet , iar in tot acest timp partea vatamata minora nu a avut un avocat din oficiu ci doar eu in calitate de reprezentant legal am depus plangerea?
Cel mai recent răspuns: desirelia75 , utilizator 09:38, 21 Februarie 2016
plangerea impotriva ordonantei prim procurorului a fost solutionata si de camera preliminara in mai 2014, fara participarea procurorului si a petentei . pot invoca redeschiderea prin reluarea urmaririi penalere si pentru ca prin decizia curtii constitutionale nr.599/21.10.2014,- art.341 alin 5-8 a fost declarat neconstitutional?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Cine emite ordonanta cand se cere redeschiderea unui dosar penal? desirelia75 desirelia75 in ian 2014 a fost solutionat un dosar penal prin scoaterea de sub urmarirea penala a lui X. in 2016 cer redeschiderea acestui dosar deoarece au aparut ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală Just-drept Just-drept Am avut un proces nedrept. Procurorul a propus confirmare renuntare urmarire penală (art 318 cpp), iar judecatorul a admis confirmarea la RUP. Sunt ... (vezi toată discuția)