avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pasii pe care trebuie sa-i fac pt infiintarea de srl ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pasii pe care trebuie sa-i fac pt infiintarea de srl inchirieri auto

BUNA ZIOA.ma numesc toduta mircea si in zilele urmatoare urmeaza sa infiintez un srl,avand ca activitate principala asigurarii(afacerea sotiei)si activitate secundara .......aici e problema,si dezvolt..eu as dorii sa cumpar doua limuzine lincon town car inm in america,si as dori sa le pot pune la lucru cu un contract de inchiriere catre firma,iar clienti ar urma sa plateasca la km si respectiv ora de stationare exact ca la taximetre,INTREBARE...ce cod caen ar trebuii pt aceasta activitate secundara,avize ,autorizatii?VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Adriadeli Prest SRL , Consultant resurse umane 00:16, 21 Februarie 2016
Asigurari 6622, iar secundar cred 7711
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2016
Adriadeli Prest SRL, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen infiintare firma andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreu sa infiintez o firma care are activitatea principala transporturi international de persoane si activitate secundara intermedieri financiare si ... (vezi toată discuția)
Atestat srl rent a car Alex Chiciu Alex Chiciu Are cineva idee ce atestat/autorizatie/whatever necesita o societate comerciala ce desfasoara activitati tip rent a car in Bucuresti? De asemenea, este nevoie ... (vezi toată discuția)
Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)