avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Politia Locala Sibiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Politia Locala Sibiu

Buna seara, am fost oprit aseara la ora 22:09 de politia locala sibiu, ca am intrat pe o strada accesul interzis, pentru a ajunge acasa, (din aceasta strada se face o intrare in spatele blocului, fiind singura cale de acces acolo, varianta sa ajung acasa era sa ocolesc jumatate de cariter).
Am primit amenda 2 puncte de penalizare si 2 puncte amenda in valoare de 210 ron, 105 in 48 ore, am semnat procesul verbal fara sa ma intrebe sau lase sa scriu mentiuni, cand mia dat procesul era scris de el „nu are” !
Ajuns acasa pachet de nervi, citesc procesul verbal CNP-ul este bun, dar seria de buletin gresita .. acum intrebarea este, vreau sa fac contestatie pentru atitudine, dreptul la mentiune si faptul ca a gresit seria de buletin conform OG 2/2001.

Merita ?! cum ar trebui sa formulez cererea, cat dureaza si care sunt pasii de urmat !

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ShaqNrOnE , utilizator 11:56, 22 Februarie 2016
Motivele invocate nu constituie conditii pentru admiterea plangerii impotriva pv.
Neatza buna, sa inteleg ca, daca seria de buletin nu este buna pe PV nu are nici o treaba ?! adica in acele rubrici pot fi trecute orice si oricum ?!

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
ShaqNrOnE, utilizator
Este considerata o eroare materiala care nu influenteaza sanctiunea.

In ce conditii se poate anula un pv gasiti informatii aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Nici unul dintre motivele pt care dvs doriti sa faceti contestatie nu vor duce la anularea pv de catre instanta,cititi disp art 17 din 0g 2/2001 pt a va edifica.
Buna ziua,

Deci ca urmare, mai bine ma duc si platesc amenda ... traisca politia romana si "preventia" cu mana in tinsa, dar acolo unde ai nevoie de ei, sau ca se sparg masini zi de zi, seara de seara ai dracu daca ar fi, dar acolo unde este o strada de ~10m cu singurul acces spre casa (masina mea inca nu zboara.. ) ei stau la ciupeala, sa nu le ajunga oxigenu acolo unde sunt!
Sunt foarte frustrat pentru ca binefacatorii sunt platiti din banii mei, datorita faptului ca merg zi de zi la munca si aduc bugetului de stat bani ca sa hraneasca gura acestor indivizi, daca as fi ales sa lucrez la negru sau in alta tara dadeau amenda oilor!!

Un sistem de mizerie, plin de coruptie si de "spaga", cam asta asteptau ei defapt aseara...

Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2016
ShaqNrOnE, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal ratb marypossa marypossa Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa fiu prinsa fara bilet in autobuz. Problema era ca eu sunt studenta si detin abonament, dar s-a intamplat sa nu-l am la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit richard87 richard87 buna. ieri seara am primit o amenda de 1200 ron....am strigat ceva pe strada dupa politisti si m-au dus la sectie...Procesul Verbal a fost completat gresit: ... (vezi toată discuția)
Contestare proces-verbal de contraventie kralro kralro Buna seara, Doresc sa contest un proces verbal incheiat acum 2 saptamani. Motivele pentru care as dori sa fac contestatia sunt urmatoarele: 1. La seria si ... (vezi toată discuția)