avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozit pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozit pe salariu

Am un salariat care este platit cu ora si a vrut o pensie facultativa de 100 lei pe care si-o achita din mana la mine si eu ii virez la firma de asigurari. Am omis sa fac modificarea in statul de salarii si acum daca o fac pentru anul trecut ar trebui sa fac rectificative pentru toate lunile in care a platit, asta pentru ca se modifica impozitul pe salariu. Multumesc .

Alte discuții în legătură

Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)
Pensie facultativa danyyyyy danyyyyy buna ziua, am si eu o intrebare daca un angajat doreste sa isi faca pensie facultativa si are salariul de 720 ron, cf. studiilor, pensia este de 100 ron, dupa ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pensie facultativa nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema. Avem o salariata ce cotizeaza la o pensie facultativa (pilonul III) si pentru care faceam noi retinerile ... (vezi toată discuția)