avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea salariului fara a fi anuntat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea salariului fara a fi anuntat

Buna ziua,
Am si eu o problema si anume: acum cateva zile am luat salariul inaintea la ceilalti colegi (oricum cu o intarzaiere de 3 zile de la data de salarizare) si astazi cand am ajuns la munca am aflat ca seful a micsorat salariile la toata lumea. Problema e ca eu acum am ramas sa restitui baniidin salariu pentru ca am salariul mai mic cu 150 RON. Intrebarea este: Are voie angajatorul sa reduca salariile fara sa ma anunte sau sa imi dea un motiv? Ma gandesc ca poate sa spuna ca pe motiv disciplinar (cu toate ca am indeplinit toate sarcinile care mi le-a cerut) ... dar totusi nu era normal sa fiu informat si eu? Specifica faptul ca inca nu am semnat pe statul de plata ridicarea salariului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 24 Februarie 2016
Vi s-a raspuns in acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu modificat la revenirea din ccc Lotus_7 Lotus_7 buna ziua, inainte de a intra in concediul ptr cresterea si ingrijirea copilului am fost incadrata cu un anumit salariu pe cartea de munca; am revenit, am ... (vezi toată discuția)
Contract determinat pe 3 luni se poate prelungi prin act aditional claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Am un contract determinat pe 3 luni iar de la resurse umane mi-au spus ca imi vor prelungi contractul care imi expira prin act aditional Este valabil prin act ... (vezi toată discuția)
Acte puse in fata la semnat angajatlastat angajatlastat Art. 17. [informarea cu privire la clauzele contractului de munca] (1) Anterior incheierii sau modificarii contractului individual de munca, angajatorul are ... (vezi toată discuția)