Buna ziua.
Ca PFA am livrat in 2015 servicii in tara si in SUA. In declaratie 392B cifra de afaceri reprezinta total facturi (in tara si in SUA) ? La sectiunea "Livrari de bunuri si prestari servicii " : trec prestarile de servicii catre SUA la "persoane neinregistrate in scopuri de TVA ?
Multumesc.
La livrari de bunuri si prestari servicii se trec numai cele efectuate in interiorul tarii. Implicit, in cifra de afaceri nu se trec livrarile sau prestarile efectuate in afara tarii.
Declaratia 392
misaaa
am nevoie de o lamurire si anume:
- sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO)
- inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b
iamaiama2
Buna ziua!
Am o Intreprindere Familiala cu activitatea principala Comert cu amanuntul in magazine nespecializate,cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.