avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ASOCIATII FAMILIALE, PFI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ASOCIATII FAMILIALE, PFI

AS VREA SA STIU CE INDATORIRI TREBUIESC INDEPLINITE FATA DE STAT IN CAZUL UNEI ASOCIATII FAMILIALE , DAR CA PFI? faceti-mi trimitere la o lege in care pot gasi raspunsuri concrete sau un site.
va multumesc!

felicia
Cel mai recent răspuns: MIRELA BEJAN , Consultant fiscal 08:22, 28 Noiembrie 2005
Din cate stiu eu persoana fizica autorizata si persoana fizica independenta din punct de vedere fiscal are aceleasi drepturi si obligatii.Deosebirea dintre ele este modul de autorizare si functionare in sensul ca persoana fizica autorizata functioneaza dupa regulile unei legi speciale cum ar fi avocatii, expertii contabili, medicii, in timp ce autorizarea unei persoane fizice independente nu este reglementata de o lege, ele functionand prin obtinerea unei autorizatii de la primarie (cizmar, tamplar).

Mirela
Din cate stiu eu persoana fizica autorizata si persoana fizica independenta din punct de vedere fiscal are aceleasi drepturi si obligatii.Deosebirea dintre ele este modul de autorizare si functionare in sensul ca persoana fizica autorizata functioneaza dupa regulile unei legi speciale cum ar fi avocatii, expertii contabili, medicii, in timp ce autorizarea unei persoane fizice independente nu este reglementata de o lege, ele functionand prin obtinerea unei autorizatii de la primarie (cizmar, tamplar).

Mirela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista pfi? magdalena iacobescu magdalena iacobescu Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume?????? iki iki Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Pfi vs. pfa aiutzy aiutzy Care sunt avantajele si dezavantajele in cazul constituirii in PFI ? dar PFA? (vezi toată discuția)