avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe si impozite pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe si impozite pe venit

buna ziua. ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o prblema va rog? lucrez in afara tarii de 3 ani cu rezidenta in tara respectiva ( permis de munca si viza) dar salariu imi este trimis intr-un cont din Romania, as dori sa stiu daca sunt scutit de taxe si cu cine pot discuta sa pot afla mai multe detalii despre aceasta problema. va multumesc

Alte discuții în legătură

Se platesc taxe pentru contract international emis in alta tara ? adrianm123 adrianm123 Buna ziua , Sunt rezident in UAE din 2013 si lucrez 90% din an in tari din orientul mijlociu si Africa . In august viza de rezident va expira . Compania a ... (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)
Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)