avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii copii

buna ziua,as dori ca alocatia copilului sa numai vina cu postasul
de aceea am fost la CEC sa imi deschid un cont in care sa mi se vireze alocatia,de la Cec am primit un act cu numarul contului ......unde trebuie depusa acea hartie,pentru ca am fost la primarie unde am depus actele dupa ce s-a nascut copilul si nu au stiu unde sa imi spuna sa depun(se pare ca nu la ei trebuie depus)
Cel mai recent răspuns: robidana , utilizator 16:08, 22 Februarie 2016
1. Le depuneti la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care va plateste alocatia de stat pentru copii.

2. Cei de la Primarie trebuia sa stie deoarece ei depun actele pentru alocatia de stat pentru copii la AJPIS.
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat copil nascut in italia noah2013 noah2013 Buna ziua, Am depus dosarul in Romania pt primirea alocatiei de stat a copilului meu nascut in 2013 in Italia, Dosarul l-*am depus in august 2013 , inca nu ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului snora snora Buna ziua am si eu o intrebare legata de alocatia copilului. copilul meu implineste 2 ani in decembrie nu am primit dupa el alocatia copilului numai ... (vezi toată discuția)