avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ce se poate face impotriva unei societati ce refuza ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ce se poate face impotriva unei societati ce refuza depunere documente pentru calculare drepturi salariale intr-o expertiza ?

ce se poate face daca societatea refuza sa depuna documente solicitate intr-o expertiza judiciara dispusa in dosar de executare drepturi salariale ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:49, 22 Februarie 2016
NCpC mentioneaza:
-art.335 Efectuarea expertizei la fata locului.
(2)Partile sunt obligate sa dea expertului orice lamuriri in legatura cu obiectul lucrarii.
(3)In cazul in care una dintre parti opune rezistenta sau impiedica in orice alt mod efectuarea lucrarii, instanta va putea socoti ca dovedite afirmatiile facute de partea adversa cu privire la imprejurarea de fapt ce face obiectul lucrarii, in contextul administrarii tuturor celorlalte probe.
Instanta de judecata poate aplica si amenzi judiciare partii care nu depune documentele solicitate la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza topo ergisela ergisela Buna ziua, intr-un dosar de revendicare in care am calitatea de reclamanta, mi s-a admis o expertiza topo cu expert parte. La data efectuarii masuratorilor ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica proprietate imobiliara Nina1 Nina1 Buna ziua, cum se procedeaza in cazul in care expertul tehnic nu are acces in interiorul proprietatii? solicita ajutorul politiei? (vezi toată discuția)
Intocmirea raportilui de expertiza dosar asigurare dovezi vrica vrica Este valabil un Raport intocmit daca nu au participat la asigurarea dovezilor cele doua parti implicate in dosar (vezi toată discuția)