avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez daca nu am inregistrat la primarie o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez daca nu am inregistrat la primarie o amenda din trecut?

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: in 2014 am primit o amenda de circulatie pe care am achitat-o chiar a doua zi, insa nu am inregistrat-o la primarie fiindca nu am stiut ca este necesar acest lucru. Acum, aceasta amenda figureaza ca neplatita si a fost adaugata la impozitul anual al locuintei. Cum trebuie sa procedez acum? Figureaza oare aceasta plata in arhiva departamentului de taxe si impozite?
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
MoniaG, utilizator
Cel mai recent răspuns: MoniaG , utilizator 14:18, 23 Februarie 2016
Bună ziua, duceţi chitanta acum la primărie să vă opereze plata.
Problema este ca nu mai am chitanta..
Dacă nu o mai aveti, mergeti la CEC sau unde aţi platit amenda şi cereti duplicat după chitanţă.
La asta ma gandeam si vroiam sa ma asigur ca figureaza in sistemul lor. Va multumesc tare mult pentru raspuns! O zi frumoasa si toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Amenzi platite ce figureaza ca neplatite claudiufulga claudiufulga Va salut, Astazi am fost la directia de taxe si impozite pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala. Cand am ajuns acolo, stupoare, doamna de la ... (vezi toată discuția)