avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi platite ce figureaza ca neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi platite ce figureaza ca neplatite

Va salut,

Astazi am fost la directia de taxe si impozite pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala. Cand am ajuns acolo, stupoare, doamna de la ghiseu imi scoate un raport cu amenzi auto ce figureaza ca fiind neplatite, unele din 2009!
Ceva incredibil! Nu au fost in stare sa comunice intre institutii acest lucru in 5 ani de zile?
Toate au fost platite la CEC si pentru majoritatea din ele, am si chitantele. Insa pentru vreo 2-3, imi lipsesc chitantele.

Ce este de facut in aceasta situatie?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:49, 15 August 2014
Pentru cele care aveti chitante duceti copii si vi le sterge. Celelalte ma tem ca va trebui sa le platiti.

Poate stie cineva daca puteti sa contestati neachitarea acestora la pachet demonstrand cu cele pentru care aveti dovezi de carenta sistemului.
Va multumesc.

Cineva imi spunea ca s-ar putea obtine de la CEC duplicate ale chitantelor respective, daca se face o cerere la sediul central.
Puteti incerca cu cererea.
Este insa posibil sa nu le gaseasca.
Din pacate se intampla asa ceva...

Sa tineti mereu chitantele pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez daca nu am inregistrat la primarie o amenda din trecut? MoniaG MoniaG Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: in 2014 am primit o amenda de circulatie pe care am achitat-o chiar a doua zi, insa nu am inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
bancomat defect/ pensie blocata Ana49 Ana49 Buna ziua! In data de 17.07.2015, ora 21 am vrut sa scot pensia de la bancomatul din incinta CEC Bank Bt sediul central si dupa ce am facut toate ... (vezi toată discuția)
Poprire persoana fizica pentru neplata amenzi de circulatie drujbex drujbex Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost executat silit, prin poprire, pentru ca apaream la directia venituri si impozite sector 2 cu niste ... (vezi toată discuția)