avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio tv

imi cer scuze daca s-a mai e un alt topic despre acest subiect in afara de cel de anul trecut in care se cearta un domn din spania si va rog sa ma indrumati spre el..

daca am inteles bine... doar micro indreprinderile sunt exceptate de la plata taxei radio tv sau toate persoanele juridice care nu detin un aparat radio sau tv.
Cel mai recent răspuns: SebastianSorin , utilizator 02:36, 7 August 2009
Puteti fi si persoana fizica daca ati declarat ca nu detineti radio si tv.nu platiti aceasta taxa.
si unde ar trebui sa declar ca soceitatea nu detine aparat radio sau tv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa serviciu radio tv rolena rolena S-a scris mult despre obligativitatea platii taxei radio tv de catre persoanele juridice, si tot n-am inteles daca societatea nu detine aparate radio si tv ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)