avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor 25% asistenta sociala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor 25% asistenta sociala

Buna ziua! vreau sa va rog sa-mi spuneti daca detin functia de secretar comuna gr I si am atributii in fisa postului coordonare , indrumare , raspundere si control pentru toata activitatea compartimentului de asistenta sociala pot beneficia de spor 25% cf Legii 293/2015? Institutia Prefectului sustine ca ~nu~ ANFP ne raspunde ca daca desfasuram activitati in baza legii asistentei sociale ~da~ , curtea de conturi nu raspunde ne indruma spre ministerul muncii .am facut adresa dar nu am primit raspuns.
Primarul a acordat doar celor din compartiment (2persoane) la 11000 locuitori 25% pe motiv ca eu desi raspund semnez de intreaga activitate ~nu merit ca am functie de conducere si ca trebuie sa raspund si sa semnez ~
Cel mai recent răspuns: 66ani , utilizator 15:39, 23 Februarie 2016
Ce timpenie de lege este cu sporul de 25% pt. unii angajati din primarii. Cei din asistenta sociala iau 25% spor , asistentii comunitari iau 25% spor. Noi cei din serviciul financiar de ce nu aveam si noi drepturi ca si cei din finante daca facem munca similara cu a lor!? Astfel s-a ajuns ca cea de a doua persoana din unitatea noastra, din lipsa de munca efectiva, sa aiba program de "gravida", adica doar pina la ora 12 (dar platita pt. 8 ore de munca); iar cealalta persoana e toata ziua pe telefonul mobi, si are tot felul de preocupari; de cele mai multe ori o apuca somnul; si este persoana care abia si-a luat diploma de bacalaureat, asa cam pe la 30 ani, si acum are salariul mai mare ca mine, care de cele mai multe ori nu am timp sa ma ridic de pe scaun; ochii imi sunt bulbucati de lucru la calculator; urechile imi sunt infundate de zgomotul ventilatorului de la calculator, alta data sunt atit de ametita cind ma ridic de pe scaun, ca parca sunt beata (!!!; va rog nu rideti, dar asa este). Si mai am si studii superioare. La ce folos?! Oare cinne dracului, mai face legea in tara asta. De ce nu se vrea o data pt. totdeauna ordine?! Exista camere montate in majoritatea instututiilor publice (si acolo unde nu sunt, ar trebui obligatoriu montate); de ce nu se analizeaza activitatea functiorilor?! Sa se vada cine are timp sa stea picior peste picior, la birfa, la cafea; si atunci s-ar putea vedea unde trebuie reduse posturi. Si poate atunci contribuabilii nu vor mai arunca cu pietre in toti functionarii publici. Poate abia atunci! Dar pina nu se va vrea, nu se va face nimic si totul va fi politic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare iroftedany iroftedany Buna ziua, Ma numesc Dany si am o intrebare legata de salarizarea personalului din administratia publica locala, sunt angajat ca si inspector superior in ... (vezi toată discuția)
Majorarea cu 25% la lucratorii sociali adiana_cuc adiana_cuc Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca majorarea cu 25% se aplica si lucratorilor sociali din cadrul primariilor. (vezi toată discuția)
Ordonanta 20/2016 oxi oxi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu aceasta nelamurire: De exemplu, pentru un secretar de comunã, grad II, potrivit O.U. 6/2007 cu modificãri și ... (vezi toată discuția)