avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen primire hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen primire hotarare

in cat timp primesc hotararea instantei de judecata acasa de la pronuntare?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:33, 23 Februarie 2016
Legal în 30 de zile . În realitate între 30 zile şi 6 luni!!!!!
Conform art.427(1)NCPC"Hotararea se va comunica din oficiu partilor,in copie, chiar daca este definitiva.Comunicarea se va face de indata ce hotararea a fost redactata si semnata in conditiile legii" In mod concret, asta inseamna 1-3 luni, depinde de cat de aglomerata este instanta.
dar daca reclamanul a pierdut procesu si eu ca proprietar inca nu sunt pus in posesia terenului ,el nu respecta hotararea trebuie sa actionez silit cu executor si cat ar costa ca pret informativ punerea in posesie de catre executor ??????
Puteti pune in executare hotararea prin executor doar dupa ce aveti hotararea definitva,costurile le discutati cu executorul judecatoresc.
ma refer ca reclamantul are un comportament violent si cred ca trebuie sa solicit eu sprijinul autoritatilor M A I sau executorul ? multumesc

Alte discuții în legătură

In cat timp se comunica prin posta hotararea in apel ? constan constan Buna ziua! Hotararea in procesul de partaj a fost data pe data de 08.04.2015 si pana la aceasta data nu am primit nimic de la tribunal.In cat timp se comunica ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare uti1 uti1 Buna ziua, In cat timp este comunicata catre parti hotararea luata intr-un proces civil? Trebuie facuta cerere pentru primirea hotararii? Va multumesc (vezi toată discuția)
Care este termenul maxim pentru redactarea unei hotarari judecatoresti?? cosmin2112 cosmin2112 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitive.ultimul termen a avut loc pe data de ... (vezi toată discuția)