Buna ziua! As dori sa aflu daca exista posibilitatea de a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitive.ultimul termen a avut loc pe data de 08.12.2014(atunci s-a luat hotararea definitiva).la dosar ultima modificare a fost facuta pe data de 06.01.2015!stiu ca exista un termen de 30 zile pentru a fi redactata si trimisa la domiciliu iar apoi de inca 30 zile pentru a deveni definitiva si irevocabila.la judecatoria sector 6 imi spun ca nu este redactata si nici nu stiu cand va fi....ce pot face sa fie trimisa cat mai urgent posibil???va multumesc
(5) Hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare.
Art.427 NCPC
Comunicarea hotărârii
(1) Hotărârea se va comunica din oficiu părţilor, în copie, chiar dacă este definitivă. Comunicarea se va face de îndată ce hotărârea a fost redactată şi semnată în condiţiile legii.
Aveti posibilitatea sa formulati o cerere adresata presedintelui instantei, pe calea careia sa solicitati urgentarea redactarii hotararii, avand in vedere ca termenul prevazut de disp.art.426 al. 5 c.proc.civ. a fost depasit.