avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Activitate pe pfa sau srl
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Activitate pe pfa sau srl

- ce forma de organizare ma avantajeaza cel mai mult dpdv al taxelor si impozitelor pe o activitate de transport marfuri? (PFA/SRL) (eu transport marfa cu masina mea, cu contract)
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 21:53, 29 Februarie 2016
Strict din punct de vedere al taxelor, impozitelor si contributiilor este mai bine SRL, ca forma de organizare (in cazul in care dvs nu o sa fiti angajat la SRL, doar asociat/administrator).
Daca doriti sa va angajati in SRL-ul propriu, atunci consider ca este mai bine PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel taxe si impozite ioannn ioannn Buna ziua 1. ce forma de organizare ma avantajeaza/se potriveste cel mai mult pe o activitate de transport marfuri? (pfa, srl) 2. Atat la PFA, cat si ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi fac si intreprindere individuala si intrepreindere familiala cf. oug44/2008? supermanu supermanu As avea o intrebare legata de urmatoarea situatie: impreuna cu sotia am un AF pe legea 300/2004 (titular sunt eu...) pe care imi desfasor activitati de comert ... (vezi toată discuția)