avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet optometrie fara autorizatie libera practica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet optometrie fara autorizatie libera practica

Buna ziua. Doresc sa infiintez un cabinet optometric, eu fiind proaspata absolventa la optometrie. Intrebarea mea este: cum pot obtine autorizatia de libera practica daca nu am adeverinta care sa ateste vechimea in domeniu? Nu pot deschide cabinet propriu decat daca ma angajez in alta parte pentru a obtine autorizatia de libera practica? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cabinet optometrie Loreley2017 Loreley2017 Buna ziua. Doresc sa infiintez un cabinet optometric, eu fiind proaspata absolventa la optometrie. Intrebarea mea este: cum pot obtine autorizatia de libera ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie? chirvasiu chirvasiu Buna ziua, Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie daca am mai putin de 3 ani vechime ca si kinetoterapeut ( cu diploma si sunt inscrisa in colegiul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa deschid un cabinet de kinetoterapie? doinaliliana20 doinaliliana20 Am terminat facultatea si master de kinetoterapeut-ANEFS Bucuresti, am drept de libera practica, am 4 ani experienta la o policlinica unde am lucrat cu ... (vezi toată discuția)