avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea VALABILITATEA ATESTATULUI DE PRODUCATOR
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

VALABILITATEA ATESTATULUI DE PRODUCATOR

Lege 145/2014 prevede " Valabilitatea atestatului de producător este de un an calendaristic de la data emiterii şi se vizează semestrial, prin aplicarea ştampilei şi a semnăturii primarului comunei, oraşului, municipiului, sectorului municipiului Bucureşti, după caz."Cum trebuie citita aceasta prevedere?Daca mi se elibereaza Atestatul in 28decembrie, in31decembrie acelasi an, la ora24 isi pierde valabilitatea?Pe de alta parte cum poate verifica primaria la 01.ianuarie(anul urmator),cand sunt nevoita sa solicit un nou atestat, suprafata/existenta culturilor si sa estimeze productia ce urmeaza s-o obtin daca la acesta data sunt f.putine culturi infiintate?#-o

Alte discuții în legătură

Atestat de producator Sebok Sebok Buna ziua, sunt puțin disperată în legătură cu valabilitatea Atestatelor de producător. De la coordonatorii am primit următorul ... (vezi toată discuția)
Interpretare legea 145/2014 otilia13 otilia13 Ca si producator agricol daca nu ma constiui in asociatia descrisa de lege, poate sa mi se elibeze certificatul de producator. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Pot vinde legume- fructe fara atestat de producator ? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa stiu cum pot face fapte de comert cu legume-fructe pe care le achizitionez de la producatori? Am nevoie de firma si casa de marcat, pot vinde in ... (vezi toată discuția)