avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... interpretare art 72 din OUG 195/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

interpretare art 72 din OUG 195/2002

In ce conditii se poate trece pe la colt de strada in intelesul art 72 din OUG 195/2002. Cum treci un drum public , asigurindu-te , trecere perpendiculara , in dreptul unei strazi pe care doresti sa o parcurgi? trecere de pietoni este, ... dar la aprox. 100 m, distanta pe care trebuie sa o parcurgi inapoi pe cealalta parte a drumului pina ajungi la strada pe care doresti sa o parcugi. Cred ca ar fi bun un spot publicitar asemanator cu cel ...".pentru o viata sanatoasa consumati 2 litri de lichide pe zi" zic asta deoarece sunt convinsa ca ne intilnim cu aceasta situatie mai toti oamenii de cel putin citeva ori pe zi. Cum e corect sa procedam ca sa nu incalcam legea dar nici sa te plimbi toata ziua consumind timp si energie inutil. Desigur ma refer la trecerea drumurilor asigurindu-ne responsabil , fara sa incurci circulatia si fara sa fi in situatia in care te paste un abuz sau o interpretare gresita a agentului de circulatie.

Alte discuții în legătură

Trecere strada colț intersecție ilarion_tgv ilarion_tgv Bună seara, În aceasta seara, tocmai am fost santionat ca, am trecut strada prin loc nepermis, conform specificatiilor agenului de politie. În realitate ... (vezi toată discuția)
Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat de un autoturism ... Anuta Marza Anuta Marza Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa drumul de pe o parte pe cealaltă este normal sa ii revină lui toată vina ... (vezi toată discuția)
Lipsa trecerilor pentru pietoni AdrianFloricescu AdrianFloricescu Buna ziua! Vreau sa incep prin a-mi cere scuze pentru deranj.Sunt un cetatean al Romaniei si vreau sa respect legea macar atunci cand imi este ... (vezi toată discuția)