avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa ll de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa ll de munca

Buna ziua
Sunt de profesie tehnician agronom. Am lucrat la fostul I.A.S. Agigea,jud. Constanta timp de 14 ani. Am fost 10 ani sef de ferma vegetala. In cartea de munca am fost sef de ferma 3 ani si 6 luni. Restul perioadei pana la 10 ani in cartea de munca scrie ca am fost muncitor vegetal si primitor distribuitor dar in realitate am fost sef de ferma. Am martori tractoristi si fosta contabila sefa. Am semnaturi pe statele de plata ale tractoristilor ,semnaturi pe fisele de pontaj ale tractoristilor si zilierilor. Pentru perioada lucrata ca sef ferma in cartea de munca ( 3 ani si 6 luni ) mi s-a eliberat adeverinta pentru grupa 2-a de munca. Se mai poate face ceva pentru diferenta de 6 ani si 6 luni ca sa obtin adeverinta pentru grupa 2-a de munca ? Se poate rezolva in instanta cu martori ? Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Nu gasesc cartea de munca a tatalui meu decedat giovani28 giovani28 Buna ziua Ma aflu aici pentru a gasi persoane care ma poate ajuta si pe mine cu idei cum sa gasesc cartea de munca a tatalui meu Decedat la ora actuala . ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este temeiul legal prin care se facea incadrarea ... marfik marfik Buna seara! Care este temeiul legal prin care se facea incadrarea zilierilor in cadrul fostelor Intreprinderi Agricole de Stat? La majoritatea lor nu gasim ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta posibila sau imposibila? dorobatpetrica dorobatpetrica Buna ziua! Ma numesc Dorobat Petrica si am urmatoarea problema : tatal meu a lucrat 21 de ani la C.A.P. ca tractorist ruterist . Cand a ... (vezi toată discuția)