avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abrogare HG 161 / 2006
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abrogare HG 161 / 2006

Buna ziua ! Puteti sa-mi comuncati daca HG 161 / 2006, privind Registrul de evidenta a salariatilor a fost abrogata si daca da, cu ce act normative si cand ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:49, 24 Februarie 2016
Din HG 500/2011 HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor:

Art. 14
(1) Prezenta hotarare intra in vigoare la data de 1 august 2011.

(2) La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se abroga Hotararea Guvernului nr. 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 172 din 22 februarie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Multumesc mult pentru raspuns. Acelasi lucru l-am comunicat si eu, dar persoana careia i-am spus acest lucru nu m-a crezut. Ce este mai rau e faptul ca persoana respectiva este salariata la o agentie de somaj.
Si credeti ca astfel de functionari le stiu pe toate?
AJOF-urilenu au lucrat cu aceasta hotarare si este posibil ca acel functionar sa nu stie .

Cumva pe versiunea HG 161/2006 a REVISAL-ului figurati activ si nu puteti lua somaj ?
Este cazul unui prieten care are aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Model de decizie de radiere a unei sanctiuni disciplinare ? 22.08.2009 22.08.2009 1.Va rog frumos daca are cineva un model de decizie privind radierea unei sanctiuni disciplinare ? In afara de decizia de radiere mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Urgent! greseala incetare suspendare cim si incetare cim in timpul concediului de crestere a copilului AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna seara, Sotia este in CCC pana pe data de 02 noembrie 2015 (2 ani exact de la data nasterii copilului). Firma este in proces de faliment. De la 1 ian ... (vezi toată discuția)
Evidenta in revisal inca figureaza desi nu mai lucrez in firma respectiva valeriaduval valeriaduval Buna ziua, Am lucrat 10 zile intr-un cabinet de masaj. Nu am rezistat si la 10 zile am facut o cadere nervoasa si am plecat. Patroana, m-a inregistrat ... (vezi toată discuția)