avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalitate plan cadastral si anularea unui titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalitate plan cadastral si anularea unui titlu de proprietate

Intrebarea mea este: carei institutii sa ma adesez pentru a cere verificarea legalitatii unui planul cadastral si anularea unui titlu de proprietate?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Verificarea legalitatii planului cadastral si anularea unui titlu de proprietate neby neby Buna ziua, Situatia este urmatoarea: un vecin a inceput sa construiasca o poarta care imi ingreuneza intrarea in garajul propriu. Poarta inchide o portiune ... (vezi toată discuția)
Verdict instanta : doua titluri de proprietate pe aceeasi suprafata de teren s_mari s_mari Printr-o plangere petentul a solicitat anularea partiala a titlului de proprietate si eliberarea unui alt titlu care sa cuprinda si alte suprafete de ... (vezi toată discuția)
M-am judecat degeaba 2,5 ani? bms bms Mai exact am chemat in judecata Comisia de aplicare a legii fondului funciar pentru atribuirea unei diferente de suprafata care a primit-o pe titlul de ... (vezi toată discuția)