avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rectificativa 318
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rectificativa 318

In ianuarie 2016 am depus cererea 318 privind solicitarea rambursarii TVA-lui aferent anului 2015 dintr-un stat membru UE, selectand periada 06-10.2015 (deoarece aceasta era perioada cand s-au facut achizitii). Am primit raspuns de la statul membru ca nu mi s-a aprobat restituirea sumei, deoarece valoarea este mica, cca. 100 eur.
Am incercat sa depun o rectificativa, selectand perioada 01-12.2015, dar cererea nu s-a transmis statului membru, motiv: nu se poate modifica perioada.
Care este solutia bună pentru a depune o noua cerere / rectificativa?

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare DiaD DiaD Pentru produse achizitionate din stat membru UE si livrate in acelasi stat, catre persoana fizica, dar facturate catre Romania cu TVA, cum pot trata aceasta ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva intracomunitar, naplatitor in romania istoichina istoichina Detin o microintreprindere, care de la infiintare a fost neplatitoare de TVA. In perioada urmatoare voi efectua exporturi si importuri, astfel m-am ... (vezi toată discuția)
Drepturi privind un produs defect BuligaDragos BuligaDragos Buna ziua, in data de 03.11.2014 am achizitionat o pereche de casti de la Altex. De atunci pana acum acestea au intrat in service de 3 ori, in data de ... (vezi toată discuția)