avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Rectificare certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Rectificare certificat de mostenitor

Buna ziua revin din nou cu o intrebare referitor la refuzul notarului de a rectifica erorile strecurate in certificatele de mostenitor intocmite in 1990 de catre un notar de stat. Camera Notarilor Publici m-a trimis la alt notar insa si acesta refuza rectificarea pe motiv ca in arhiva camerei nu mai exista nici un act care a stat la baza intocmirii certificatelor, cu toate ca i-am prezentat notarului actele in original. Va rog mult sa-mi dati un sfat cum sa procedez, sa deschid o actiune de rectificare in instanta insa nu stiu cu cine sa ma judec intrucit eu sint singura mostenitoare si nu stiu daca notarul sau camera au calitate procesuala. Va multumesc, cu stima.

Alte discuții în legătură

Rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi dati un sfat in legatura cu rectificarea unui certificat de mostenitor emis in 1990 de un notar de stat. In certificat s-a trecut o suprafata ... (vezi toată discuția)
Rectificare greseala in certificatul de mostenitor gaby83 gaby83 Buna ziua am urmatoarea problema, la intocmirea certificatului de mostenitor dupa bunica si parintii mei in anul 1989 notarul de stat a facut o gresala in loc ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificare ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog pentru un raspuns. Vreau sa solicit in Instanta rectificarea unui certificat de mostenitor in care s-au strecurat erori intrucit notarul ... (vezi toată discuția)