avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reprezentare schimbare certificat legea 341
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reprezentare schimbare certificat legea 341

schimbare certificatului ramas pe legea 42 am fost la sspr si m au sfatuit sa merg in instanta, toti colegi mei beneficiaza de noua lege 341, oare ce este de facut am fost impreuna la evenimente. multumesc mult

Alte discuții în legătură

Problema cu plata esalonata a indemnizatiilor pentru revolutionari CorneaCarmenElena CorneaCarmenElena Buna Seara. Tatal meu este revolutionar si i-a fost avizat certificatul de revolutionar in septembrie 2009.A mers la Buc, dupa el insa numele ii era gresit. ... (vezi toată discuția)
Ce fac in continuare cu certificatul de revolutionar? mitamiki mitamiki Dupa multe drumuri am intrat in sfarsit in posesia noului certificat de revolutionar(am fost ranit la revolutie in zona Televiziunii Romane).NU AM BENEFICIAT ... (vezi toată discuția)
Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care ... constantincosti constantincosti Am certificat pe legea 42, nu am schimbat pe legea 341, care este modalitatea de al schimba (vezi toată discuția)