avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate retine CEC-ul cautiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate retine CEC-ul cautiunea?

Am primit de la instanta recipisa pentru cautiunea depusa. CEC-ul a refuzat sa-mi restituie cautiunea pe motiv ca exista o poprire. Nu le-am lasat recipisa.
Poate CEC-ul sa retina cautiunea?
Cum pot sa-mi recuperez cautiunea pe baza recipisei?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:32, 25 Februarie 2016
Nu puteți. Dacă s-a instituit poprire, banii vor merge către poprire. Vă veți recupera cauțiunea plătindu-vă datoria către creditorul urmăritor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituirea recepisei handsu handsu Pe ce temei poate fi restituita recepisa de plata a unei cautiuni ordonate de instanta intr-o cauza de infiintarea popririi asiguratorie , si ce rost ar ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune NicolaeIordachescu NicolaeIordachescu Buna ziua ! In urma cu ceva ani adica din 2009 am ajutat pe cineva sa-si cumpere o masina in rate pe numele meu.Persoana respectiva nu a mai achitat ratele ... (vezi toată discuția)