avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de conducere

In perioada aprilie 1991-februarie 1997, lucrand la o institutie bugetara, am avut spor de conducere 25%. In cartea de munca nu figureaza acest spor, este trecuta o singura suma si nu stiu ce reprezinta:salariul brut sau salariul de incadrare? Este necesar sa cer o adeverinta de la institutia respectiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 25 Februarie 2016
Reprezinta salariul brut .

Puteti solicita fostul angajator, sa va elibereze o adeverinta cu sporurile primite pe perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie Cherciudumitrache Cherciudumitrache Buna ziua, In adeverinta cu sporuri emisa de angajator sunt sporurile de vechime pan in data de 28.02.2003 si sporurile pentru pensie suplimentara pana in ... (vezi toată discuția)
Daca adeverinta eliberata de angajator contine date incomplete... gaby_germ gaby_germ Buna ziua. In Noiembrie 2016 urmeaza sa-mi depun dosarul pentru obtierea pensiei pentru limita de varsta. Am solicitat, recent, si am primit de la fostii ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)