avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen, contestatie mod de desfasurare si nota
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen, contestatie mod de desfasurare si nota

Buna ziua, am si eu o problema:
Sunt studenta la Pedagogia Invatamantului. Am colegi in clasa, care au terminat candva liceul pedagogic si bineinteles sunt cadre didactice, predau deja la clasele 1-4. Au ales acum dupa atatia ani de predat, sa urmeze o facultate de pedagogie, din cate stiu sunt obligati acum sa faca o facultate. Sunt colegii mei. Am avut sesiunea de curand, si la o anumita disciplina, profesoara care a sustinut cursurile si examenul scris, a permis celor care sunt cadre didactice sa nu se prezinte la examen, oferindu-le note de 9 si 10, desi nu au mai absolvit vreo facultate.
Nu mi se pare corect ca acesti colegi sa obtina astfel de note, fara sa dea un examen de evaluare iar pe o mare parte sa ii pice examenul, ne vorbeste foarte urat (parca am fi toti la mila ei), din pacate nimeni nu are curaj sa o infrunte.
Eu de exemplu am picat examenul, consider ca meritam nota mai mare, am cerut explicatii profesoarei print-un e-mail, la care nu mi-a dat un raspuns.
As vrea sa stiu daca e corect cum procedeaza in legatura cu examenul, daca e corect ca si colegii mei sa nu sustina un examen si cum ar trebui sa fac o contestatie, sau macar sa mi se explice motivul pentru care nu am meritat macar o nota de trecere :( .

Alte discuții în legătură

Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Cum procedam in cazul in care profesorii fac abuz de functie? diaanaa_dm diaanaa_dm Sunt studenta la facultatea de litere si de curand am avut o problema cu un profesor de aici. Se pare ca doamna respectiva are un numar de studenti pe care ii ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)