Sunt studenta la facultatea de litere si de curand am avut o problema cu un profesor de aici. Se pare ca doamna respectiva are un numar de studenti pe care ii lasa anual in an suplimentar. Problema mea este, ca, fiind la cursul dansei, am vorbit cu o colega in timp de doamna isi sustinea cursul si de aici, am fost date afara si ne ameninta ca nu vom intra in licenta. Parerea mea este ca nu ne poate lasa cu restanta doar pentru asta, si chiar daca ar face acest lucru, ar fi dreptul nostru sa sustinem restanta in sesiunea din vara. Ma insel? Cum am putea proceda in aceasta situatie? Pentru ca mi se pare nedrept ceea ce face.
Faptul ca v-a dat afara din curs este normal, este dreptul si obligatia profesorului.
Ori vorbiti cu colega, dar pe coridor sau la cafet si nu deranjati cursul si pe ceilalti studenti, ori asistati la curs si invatati.
A priori sunteti prezenta in curs pt aceasta ultima activitate, a invata!
Daca are motive pedagogice pt a va lasa sa va perfectionati pt restanta este normal sa va lase sa va perfectionati, aratati ca nu aveti nevoie de perfectionare pe vara.
Este dreptul dvs de a sustine in vara examenul de restanta la materia respectiva!
Ceea ce nu este legal este amenintarea cu neintratul in licenta.
Dar, o amenintare ramane a simpla amenintare, va fi greu sa dovediti ca profesorul v-a picat la examen pt ca ati palavragit o data in curs.
Singura solutie, incercati sa fiti mai diplomata si inainte de toate, invatati asa incat sa nu-i dati nici un motiv sa va pice.
Aceasta solutie va va permite sa iesiti cu capul sus din conflict si in plus va va servi mai tarziu.
Profesia de invatator
MaziluG
Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)