avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Campanie electorala
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Campanie electorala

O organizație locala de partid dorește să inmăneze doamnelor care locuiesc pe raza unei circumscripții de 1 Martie o felicitare care are sigla partidului, numele presedintelui și a unui candidat. Exista o prevedere legala care să interzică sau să sancționeze acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRU PEICEA , Avocat 17:10, 25 Februarie 2016
Cei care fac activitati specifice campaniei electorale in alte perioade decat cele prevazute de lege pot fi sanctionati contraventional adica dupa caz, cu avertisment sau amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pe durata campaniei electorale Candidat008 Candidat008 Buna ziua! Un angajat contractual de la o Primarie, trebuie sa-si suspende contractul de munca daca doreste sa candideze pentru functia de Primar? Daca da, cu ... (vezi toată discuția)
Functionar public implicat in campanie electorala? miruna1popescu miruna1popescu Buna ziua, Sunt functionar public intr-o primarie locala si as dori sa stiu daca este legal ca eu, prin statutul avut, sa fiu implicata in orice fel de ... (vezi toată discuția)