avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se poate inmatricula un autoturism fara plata taxei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se poate inmatricula un autoturism fara plata taxei

se poate inmatricula un autoturism in ro fara plata taxei
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Udriste , Avocat 16:12, 25 Februarie 2016
Mi se pare ca masinile cu motorizare Euro 6 sunt scutite de taxa de mediu
Potrivit OUG 9/2013 - timbrul de mediu

(4)Pentru autovehiculele care fac parte din categoria celor hibride şi electrice timbrul de mediu nu se datorează.

Pentru EURO 6 se plateste timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)