avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

buna ziua!am un credit de nevoi personale,si din luna august nu am mai putut plati rata.si astazi am aflat ca mi sa pus proprire pe salariu fara vreo instintare anume.eu primesc salariul de doua ori pe luna,avans si lichidare.si astazi cand am fost sa retrag avansul,am constatat ca aveam sold -214 lei.am sunat la banca si mi sa spus ca sa pus proprire pe salariu 30%,eu avansul il am 640 si lichidarea 570.si miau spus ca se va retrage 214 lei din cont pt proprire,dar defapt mi-au oprit toti bani pe motiv ca sa oprit de pe tot salariul 30% adica vreo 410 lei,si restul de 230 ia oprit din cauza ca pe data de 11 a luni asteia mi sau virat in cont 380 lei si ei au luat in considerare bani acesti un alt venit,dar defapt am primit bani acestia de la cineva.si din cauza acesta mia oprit tot avansul 640 lei.si cand leam spus ca nu este normal lucrul asta sa puna proprire pe tot avansul si iam amenintat ca le voi face reclamatie ca nu este legal,si ca ei doar trebuie sa imi opreasca 30% au spus ca nu au ce face.si dupa vreo 10 min mau sunat si miau spus ca totusui au discutat cu evaluatorul si ca maine imi vor vira inapoi in cont restul de 230 lei si ca vor opri dor cei 410 lei oprirea de 30%.intrebarea mea este,daca este legal sa faca lucrul acesta fara sa ma anunte si daca proprirea nu trebuia facuta o data la lichidare si o data la avans?si daca pot face ceva in privinta asta?multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Comisionul cec variabil gabi189 gabi189 Acum trei luni, s-a schimbat adminstratorul. Pana la venirea noului administrator, blocul platea comision CEC de 9 lei/imobil, iar cotizatia UAP era de 30 de ... (vezi toată discuția)
Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salar hurubaana hurubaana Buna ziua,am si eu o intrebare,am o rata de 620 de lei lunar si am facut greseala sa fiu giranta la un coleg care nu si-a platit rata si mi-a venit proprire pe ... (vezi toată discuția)