avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozit Contract mandat presedinta pensionara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozit Contract mandat presedinta pensionara asociatie proprietari

Sunt presedinte al asociatiei de proprietari cu contract de mandat recent.
Sunt pensionat anticipat partial.
In contractul de mandat nu se specifica orar de munca, nu am birou(fiindcă locuiesc în bloc), ci faptul că voi reprezenta asociaţia.
Salariul net nu depăşeşte 500 lei.
Doresc să ştiu ce taxe + impozite (contribuţii) trebuiesc plătite la stat.
Fiind pensionat partial (am 41 ani stagiu de cotizare şi mai am un an şi jumătate până la limita de vârstă) doresc să ştiu dacă pot să îndeplinesc această funcţie fără să-mi fie afectată pensia?
Vă mulţumesc
O.L.

Alte discuții în legătură

Taxe + impozite (contribuţii) pentru presedinte asociatie, pensionat anticipat partial otilia_liv otilia_liv Sunt presedinte al asociatiei de proprietari cu contract de mandat recent. Sunt pensionat anticipat partial. In contractul de mandat nu se specifica orar de ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un pensionar anticipat parţial să fie mandatat ca preşedinte asociaţie otilia_liv otilia_liv As dori sa stiu daca un pensionar anticipat partial, care are stagiul de cotizare de 41 ani si un an si 4 luni pana la limita de varsta , poate fi mandatat ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare ralucapascal ralucapascal Buna ziua, Lucrez din 1979 cu intrerupere 1981 - 1983. Sunt nascuta in 2 martie 1963. Cand pot iesi la pensie cel mai devreme? Cei doi ani de intrerupere ... (vezi toată discuția)