avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Rovineta

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati privind legile legate de amenzile de Rovigneta.
In urma documentului informativ a sumelor de achitat apare linia:
AM ROVINETA PV NR: xxxx DIN 10/08/2015 EMID DE CNADNER ...

Si problema s-a repetat (am uitat sa platesc :( ) si am aflat abia acum!!! Din ce am studiat, reiese ca amenda este nula daca nu o primesc in termen de 2 luni de la momentul eliberari si daca nu e semnata holograf.

Va rog sa-mi confirmati si sa-mi spuneti ce sa fac.

Acestea sunt site-urile de unde am ajuns la aceasta concluzie si le enumar pentru eventualul ajutor altor persoane.
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ]

Si conex, imi apare pe lista o cheltuiala cu executare pentru o adresa care nu am fost niciodata proprietar si pe care mama mea a vandut-o inainte de a muri (deci nu se pune problema de partaj).

Poate aveti idee unde si ce sa scriu privind aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)