avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită inleg.executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

inleg.executarea silita

am fost instintat cu executare silita pe venit.Mentionez am o pensie de 574 roni de boala,proprire 1/3 pe venit e legal num-i ramane bani nici de medicamente nici de facturi
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:05, 26 Februarie 2016
Aveti 15 zile la dispozitie sa formulati contestatie la executare in incercarea de a obtine o poprire mai mica.
Fiind un venit sub salariul minim, procentul de 1/3 se va aplica doar părții care depășește jumătate din salariul minim la nivel național.

Dacă nu mă înșel salariul minim este 785 lei, deci jumătate ar fi 392.5.
Nu vi se poate reține legal mai mult de 60,5 lei, lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu alexcsandru alexcsandru Buna ziua. Daca firma unde lucrez a primit instintarea de poprire, apoi decizie de poprire,iar eu sunt angajat la 4 ore cu 400 ron,salar din care platesc ... (vezi toată discuția)
Executare silită, imposibilitate de a onora datoriile georalu1979 georalu1979 Doresc o soluție în legătură cu niște popriri ca urmare a unor incunviintari de executare silită. Din cauza unor probleme de sănătate, m-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum maxim poprire pensie 2740826332154 2740826332154 care este suma maxima pentru o poprire din cauza unei executari silite ,suma care trebuie executata este de 1350 ron iar pensia este de 700ron? (vezi toată discuția)