avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Depunere online formular 230 (2%)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Depunere online formular 230 (2%)

Buna ziua,

Citisem undeva ca s-ar putea depune formularele 230 online. Este adevarat? Daca da, care este linkul ce trebuie accesat?

Multumesc,
Radu
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:51, 9 Aprilie 2016
ANAF ONLINE: Formularul 230 se poate depune ONLINE – Cererea pentru direcționarea a 2% din impozitul pe venit

[ link extern ]
Buna seara,

Banuiesc ca sunteti persoana fizica si nu aveti semnatura electronica, prin urmare va trebui sa va faceti un cont pe "Spațiul privat virtual" de la anaf, acolo vi se cere o adresa de e-mail (gmail.com) si un nr de telefon, + va completati toate datele si dupa ce este inregistrat contul, vi se da un numar/cod de inregistrare. Impreuna cu acest cod si cu buletinul in original si copie, va veti prezenta la anaf in termen de 10 zile de la inregistrarea contului online, pentru activare. Dupa aceasta procedura, puteti depune + puteti vizualiza decizii, daca aveti obligatii restante, daca angajatorul va plateste "darile", etc...in raport cu anaf.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare ong la anaf rwanna rwanna Buna ziua. incerc sa aflu niste informatii de la anaf si raspunsurile primite sunt foarte vagi. Am deschis de curand o asociatie sportiva non profit, cu scopul ... (vezi toată discuția)
Anunt important: anaf restrictioneaza in perioada 24-25 octombrie serviciul online prin care firmele pot accesa dosarul fiscal  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [quot][u][b]Pentru a putea asigura depunerea declaraţiilor electronice pe portalul ANAF, suntem nevoiţi să restricţionăm accesul la \"spaţiul privat al ... (vezi toată discuția)
Impozit neplătit !! ContSters454431 ContSters454431 Nu au plătit părinții mei de ceva timp impozitul ( au fost plecați și au crezut ca este plătit ) .. iar acum au primit o notificare. Ce este de făcut? O ... (vezi toată discuția)