avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SOMATIE DE EXECUTARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SOMATIE DE EXECUTARE

Buna seara!De curand am pierdut un proces de revendicare si granituire cu un vecin. Am platit la executor suma de 2300 lei ce erau cheltuielile de judecata. dar acum vecinii au facut din nou o somatie la executor motivand ca , conform hotararii judecatoresti ca linia de hotar este pe aliniamentul 2-3-10( ca sa sa intelegeti). noi pe acest aliniament se afla o cladire , casa, construita in anii 1970. Dar in hotarare nu se specifica acest lucru ca se da spre demolare. Acum vecinii cer la executor, in termen de 10 zile demolarea casei ? Ce se poate face?
Precizez ca, in acest timp am inceput demersurile pentru instarinarea unei suprafete de teren din spatele case, dar nu se poate face nimic pentru ca se suprapun vecinii cu noi. cei de la cadastru ne vor da un referat de incheiere respins.... In timpul procesului a fost un expert judiciar dar nu a masurat la reclamanti decat la parat... ceea ce nu a fost corect.... si s-a masurat cu centimentrul lungimea gardului nu si suprafetele.... ce putem face in acest caz..... nimeni nu da un raspuns concret... va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin cadastru din 2008. intre timp vecinul a demolat ... mihaela.joline mihaela.joline Buna ziua. Detin cadastru din 2008. Intre timp vecinul a demolat gardul dintre proprietati fara acordul meu si a construit 2 cladiri noi pe linia de hotar , ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a construit o anexă pe terenul meu. cum procedez legal ca să-i demolez construcția? miron lucian ionut miron lucian ionut Vecinul meu si-a construit pe terenul meu o casa/anexa Bineinteles fara autorizatie. Cum procedez sa imi recuperez terenul? Precizez ca am facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut in mod eronat ramonadeaconescu ramonadeaconescu Bunicii au un teren de 10000 mp si a cerut la primarie masurarea lui pt a face gard.Dupa masurarea terenului de catre primarie a rezultat mai putin teren ... (vezi toată discuția)