avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

La datade25 02 2016 am incheiat cu CEOltenia incetarea C.M cu art. 55 lit. b codul munci urmind ulterior sa primesc 6 salari compesatori medi pe unitate .Aceste salari le primesc dupa desfacerea CM iar institutia mi le impoziteaza cu impozit pe venit contributie CAS si siomaj .Este legal sau nu ....DUPA DESFACEREA Contract de munca eu nu mai beneficiez de asigurare CAS si somaj dar bani mi se opresc ce pot sa fac in aceasta situatie cui sa ma adresez

Alte discuții în legătură

Impozit pentru salariile compensatorii amya1808 amya1808 Salariile compensatorii acordate in cazul concedieriloe colective sunt sau nu supuse impozitului pe venit? (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu cukrasz_kata cukrasz_kata Buna seara! doresc sa aflu ca salariul compensatoriu ce se primeste la concedieri colective se impoziteaza sau nu? Am citit in codul fiscal art.55 alin 4., ca ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat cu art55 lit b deea_andreea deea_andreea vreau sa va intreb ceva...firma la care lucrez ne-a anuntat ca se va inchide...ne-a propus un program pe urma caruia sa primi niste salarii ... (vezi toată discuția)