avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar de despagubire- termen inaintare acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar de despagubire- termen inaintare acte administrative

Va rog sa-mi spuneti daca exista termene pentru inaintarea de catre secretarul unei comisii locale , catre comisia judeteana a unui dosar complet de despagubire.
Mi s-a mai cerut o adeverinta pentru laamurirea unei probleme, am predat-o, dar secretarul nu a trimis dosarul mai departe cinci ani. In HG 890/2005, nu am gasit o referire concreta la un astfel de caz ( transmiterea mai departe in cazul completarii cu un act a dosarul). In ce lege se arata care sunt termenele de trimitere a actelor administraative?

Alte discuții în legătură

Termen solutionare contestatie legea 18 dumitru2000 dumitru2000 - exista vreun termen de solutionare a contestatiei adresata Comisie Mun Buc de fond funciar impotriva raspunsului Subcomisiei de fond sect 1 ? In legea 18 ... (vezi toată discuția)
Speþã pe legea nr.247 dinata dinata Am următoarea speţă pe legea 247.Am primit in anul 2003 o suprafaţă de 35 de ha, însă nu pe amplasamentul iniţial, nefiind liber la acel momnt.Dua ... (vezi toată discuția)