avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În procedura verificării de scripte, autorii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

În procedura verificării de scripte, autorii falsului sunt chemaţi de instanţă ?

În procedura verificării de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul C.P.C., instanţa de judecată civilă, cheamă la bară pe autorii falsului, chiar dacă aceştia nu sunt parte în proces, iar falsul intelectual este evident ?

Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 20:26, 27 Februarie 2016
Instanta in virtutea rolului activ si ptr.aflarea adevarului poate cita pe presupusii autori ai falsului.
sigur, dar în ce temei legal ?
Mi-am adus aminte - Art.129 alin.(4) C.proc.civ.
Mulţumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul c.p.c. viktorV viktorV Verificarea de scripte prevăzută la art.177-184 vechiul C.P.C., se aplică în procedura civilă pentru falsul în înscrisuri, falsul material în ... (vezi toată discuția)
Autenticitate act leusan leusan Pentru a demonstra ca o actiune se intyemeiaza pe niste probe prefabricate iar , un inscris este contrafacut si nici nu corespunde cu perioada cand se pretinde ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)