avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registru

Hello ! Am revazut modificarile codului muncii, si la capitolul registru am abservat ca trebuie si functia scrisa ?
Cel mai recent răspuns: dana80 , utilizator 15:03, 9 Noiembrie 2005
pai daca asta cere legea ce poti face?

///brut@///
si codul din COR ???
da tb completata functia asa cum este in cim, insa ai grija ce a ce ai trecut in cim tb sa corespunda cu c.o.r
si daca nu corespunde ? fac act aditional ?
daca l-ai incadrat intr-o meserie care nu este prevazuta in cor , de unde ai luat-o ?
nu este legal, tb sa faci o cerere sa se introduca in cor si acea meserie , insa tb sa justifici prin organigrama si specificul soc.
nu ai cum sa incadrezi un sal intr-o meserie care nu se ragaseste in cor.
consulta-ti inspectorul de munca de la itm .
sau schimba-i incadrarea prin act aditional , dar nunai cu consultarea cor,si in functie de pregatirea profesionala a sal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare fisa post - cod cor sissa sissa buna ziua, mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Salariu in functie de studii doryana28 doryana28 Buna ziua, Eu am studii postuniversitare, finalizate in 2008, dar in CIM nu este specificat acest lucru. M-i s-a spus de catre contabila ca nu e nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Cod cor versus revisal cristina manea cristina manea Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile ... (vezi toată discuția)