avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fisa fiscala vizata si certificatul de atestare fiscala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fisa fiscala vizata si certificatul de atestare fiscala

Fisa Fiscala si certificatul de atestare fiscala este unul si acelasi document?
Intreb pentru ca vr sa cumpar o masina si vr sa stiu ce doc trebuie sa imi dea vanzatorul... pt ca el atunci cand se duce cu fisa de inmatriculare la primarie la el sa-i puna viza ,trebuie sa ii elibereze si fisa fiscala si certificatul de atestare fiscala?
Cel mai recent răspuns: sinad , utilizator 15:01, 28 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt 2 documente distincte
Mai multe detalii daca se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)