avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu de succes in procent de 10 % din valoarea ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu de succes in procent de 10 % din valoarea bunului recuperat- legalitate

Buna ziua,

am un proces mai complicat cu o mostenire si avocatul la care m-am dus, pe langa onorariu, mi-a pretins sa semnam un contract prin care, in caz de succes, sa-i cedez 10% din valoarea bunului pe care il recuperez. Este o solicitare legala?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 20:19, 27 Februarie 2016
onorariul de succes e legal. tine de dumneavoastra daca acceptati sau nu.

succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariul cerut diferit fata de cel din contractul semnat R_F R_F Buna ziua! Am incheiat un contract de asistenta juridica in care se specifica o suma fixa ca onorariu convenit. Nu este trecut nimic ca \"alte mentiuni cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)
Criterii de calcul onorariu de succes avocat in contestatie la executare ContSters277537 ContSters277537 Am cunoscut un avocat care sa reprezinte familia mea intr-o contestatie la executare. Dumnealui s-a uitat un minut pe acte, somatia de executare a stat la ... (vezi toată discuția)