Buna seara ,
Nu stiu unde sa mai apelez si ce pot face ,de aceea am decis sa cer si aici un sfat.
Patronul unde a lucrat mama mea , acum cativa ani a facut la toti angajatii card de credit la garanti bank. puteau scoate pana la 2000 lei returnand banii in scurt timp bineinteles,
eu i'am spus mamei mele sa nu isi faca cardul stiind ca cei de la garanti baga dobanda mai mare ca suma .dar a fost prea tarziu ..deja si'l facuse.. atunci am sfatuit'o sa nu umble la el sub nici o forma .
patronul ei fiind intr'o criza financiara de moment a apelat la mama sa ii imprumute cardul spunand ca va pune el banii inapoi pe card, lucru care nu s'a intamplat nici acum dupa aproape 5 ani .. intre timp mama mea a fost data afara de la job .
Ce as putea face ? deoarece ne'am trezit cu scrisoare ca vom fi executati silit pentru neplata ... am discutat cu fostul patron omeneste si de fiecare data a zis ca plateste si nimic ... mama nu are nici o dovada ca el s'a folosit de banii de pe card si nicidecum ea...deoarece i'a dat cardul pe incredere ..el fiind si nasul nepoatei mele .. se cunosteau bine erau prieteni pot spune si lucra la el de 7 ani .
va rog ..ce ma sfatuiti sa fac ? ce as putea face ? casa aia e tot ce are mama mea ... daca o pierde ajunge pe drumuri si nici macar nu este din vina ei ..va rog .cum as putea rezolva asta ...? va multumesc