avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru un card de credit folosit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru un card de credit folosit de altcineva

Buna seara ,
Nu stiu unde sa mai apelez si ce pot face ,de aceea am decis sa cer si aici un sfat.
Patronul unde a lucrat mama mea , acum cativa ani a facut la toti angajatii card de credit la garanti bank. puteau scoate pana la 2000 lei returnand banii in scurt timp bineinteles,
eu i'am spus mamei mele sa nu isi faca cardul stiind ca cei de la garanti baga dobanda mai mare ca suma .dar a fost prea tarziu ..deja si'l facuse.. atunci am sfatuit'o sa nu umble la el sub nici o forma .
patronul ei fiind intr'o criza financiara de moment a apelat la mama sa ii imprumute cardul spunand ca va pune el banii inapoi pe card, lucru care nu s'a intamplat nici acum dupa aproape 5 ani .. intre timp mama mea a fost data afara de la job .
Ce as putea face ? deoarece ne'am trezit cu scrisoare ca vom fi executati silit pentru neplata ... am discutat cu fostul patron omeneste si de fiecare data a zis ca plateste si nimic ... mama nu are nici o dovada ca el s'a folosit de banii de pe card si nicidecum ea...deoarece i'a dat cardul pe incredere ..el fiind si nasul nepoatei mele .. se cunosteau bine erau prieteni pot spune si lucra la el de 7 ani .
va rog ..ce ma sfatuiti sa fac ? ce as putea face ? casa aia e tot ce are mama mea ... daca o pierde ajunge pe drumuri si nici macar nu este din vina ei ..va rog .cum as putea rezolva asta ...? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:44, 28 Februarie 2016
De la cine e scrisoarea ?
La cat a ajuns datoria ? de cand dateaza exact , care e data scadenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocata m'a tras pe sfoara si mi'a pierdut procesul spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am un subiect #-o ... La apelul pe care l\'am facut anul trecut, la procesul de partaj ,avocata mi\'a cerut 60 milioane (vechi) , pe care am ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)